Onderhoud

Binnen onze dienstverlening valt ook onderhoud aan uw machines en installaties. TTservices biedt onder andere preventief en correctief onderhoud. 

Preventief

Preventief onderhoud heeft als doel om uitval van machines te voorkomen. Uitval van machines kost vaak veel tijd en geld doordat de productie stilstaat. Door regelmatig preventief onderhoud toe te passen kan dit worden voorkomen. Preventief onderhoud is specifiek werk waar veel factoren bij komen kijken. Wij geven u advies op basis van onze jarenlange ervaring en opgedane kennis. Soms kan het zo zijn dat door een aantal kleine of grote onderdelen te vervangen de levensduur van uw machine significant toeneemt. Aan de andere kant kan het zo zijn dat de complete besturing aan vervanging toe is om bedrijfszekerheid te garanderen.

Correctief

Correctief onderhoud is gericht op het vervangen van onderdelen van de bestaande besturing van uw machine. Denk hierbij aan het vervangen van relais of frequentieregelaars. Daarnaast kunnen wij de werkzaamheden uitvoeren die zijn vastgelegd tijdens het onderhoud.